Trendmanó

Trendmanó

Amerikai elnökök könyve

2020. szeptember 13. - trendmanó

Most jelent meg egy újabb bookazine, az Amerikai elnökök könyve. Sorra veszi, kikből lett az USA-ban a hatalom feje az idők során. Mindenki szerepel benne George Washingtontól és Thomas Jeffersontól Abraham Lincolnon, Kennedyn, Nixonon át Obamáig és Trumpig. Kiderül belőle, ki volt igazi államférfi és ki csak ügyes (vagy kevésbé alkalmas) politikus. Érdekes így egyben látni a sort.

amerikai_elnokok_borito.png

Nyomtatott és elektronikus formában is hozzá lehet jutni.

És szokás szerint, egy manó fordította. :)

Ez már a 9. kötet, amelyen dolgoztam. Nekem érdekes munka volt, és szerintem az olvasóknak (akik, remélem, minél többen lesznek) is sok újat mond majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://trendmano.blog.hu/api/trackback/id/tr5616199428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trendmanó · http://trendmano.blog.hu 2020.09.13. 06:51:18

@Hells pass: Hát nem bonyolult. Könyvesbolt, nagyobb újságosok, online megrendelés, ilyesmi. :)))

trendmanó · http://trendmano.blog.hu 2020.09.15. 14:59:49

@My my my: Örülök, hogy már birtokolod. :)
A bookzaine-okban az a jó szerintem, hogy a magazinokhoz hasonló felosztásban készülnek, de nem nettó hülyeségek szerepelnek bennük, hanem könyvszerű a tartalmuk, és hozzáértők szokták írni. A lényeg, hogy nem egy sima betűtengert lát az ember, hanem érdekesen vannak a témák tagolva, pedig azért évszámok is vannak benne rendesen :))).
Ahova én fordítok, ott főként történelmi jellegűeket adnak ki, állatosak nincsenek, így azokról nem tudok nyilatkozni, de azok is nyilván hasonló szemlélettel készülnek.
Nézd meg esetleg az online könyvesboltokat, azokban általában kedvezménnyel lehet megvenni a bookazine-okat, és akkor hátha többet is meg akarsz (és tudsz) majd szerezni. :D

trendmanó · http://trendmano.blog.hu 2020.09.15. 16:55:34

@My my my: Csak azt tudom mondani: jó szórakozást!
Bár most éppen az állatost dicsérted, de azért úgy érzem, én sem dolgoztam hiába a történelmi jellegűeken. :)))
süti beállítások módosítása