Trendmanó

Trendmanó

Az okkult története

2020. november 14. - trendmanó

Itt a bookazine sorozat újabb kötete: Az okkult története. Összegyűjtve benne van mindaz, amit erről a témáról tudni érdemes.

okkult_cimlap.jpg

Nem kell ahhoz feltétlenül hinni a tenyérjóslásban, a misztikus tanokban vagy épp a spiritiszta szeánszban, hogy elolvassuk, mindenképpen érdekes.

Az okkultizmus kezdetei mélyen visszanyúlnak a múltba, eredetét homály fedi. Ez a bookazine a régi koroktól egészen a 20. századig göngyölíti fel a paranormális, meghatározhatatlan jelenségek rejtélyei. Bemutat olyan híres okkultistákat is, mint I. Erzsébet brit királynő udvari mágusa, John Dee, a próféta Nostradamus vagy Aleister Crowley, akit a korabeli sajtó „a világ leggonoszabb emberének” nevezett.

Kalauz lehet mind az okkult iránt érdeklődő, mind a témát kétkedéssel fogadó olvasók számára, közérthető formában. Választ kaphatunk olyan kérdésekre, mint hogy milyen rúnák, csillagjegyek és rituálék álltak a Harmadik Birodalom felemelkedésének és bukásának hátterében, vagy hogy milyen hatással volt az „őrült szerzetes”, Raszputyin sötét ereje az orosz cári családra.

A fordítása izgalmas munka volt, most már én is a témakörben tájékozott manó vagyok. :)

Olvassátok - nyomtatott és elektronikus formában is elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://trendmano.blog.hu/api/trackback/id/tr9016285066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása